20% korting op boeken van Van Duuren Media

Het was natuurlijk volkomen waanzin dat in eerdere lockdowns een boekwinkel niet tot de essentiële winkels werd gerekend. De supermarkt, de drankenhandels of de koffieshop, oké, allemaal goed en aardig, maar hoorde daar de boekhandel als leverancier van voedsel voor de geest niet bij? Ze zijn nu gelukkig open. Dus: mondkapje op en winkelen maar! Zeker nu er 39 boeken van Van Duuren Media, Van Duuren Management en AnderZ alleen in de boekhandel met 20% korting te koop zijn.

Lekker rondstruinen

Zeg nu zelf: wat is er lekkerder dan een beetje rondstruinen in een boekhandel, allerlei boeken inkijken en dan met een mooi, leuk, spannend, leerzaam of wat voor boek dan ook naar huis gaan! Een boekwinkel is belangrijk om kennis te maken met boeken. Natuurlijk, je kunt je boeken online bestellen, maar ze inkijken en besluiten of het wat voor je is, dat kan eigenlijk alleen goed in een boekwinkel. Bovendien loop je er de kans dat een boekverkoper je attendeert op een boek, auteur of onderwerp waarvan je nog niet eens wist dat je er in geïnteresseerd zou zijn.

Bijvoorbeeld Kelby

Misschien aarzelde je al een tijd over bepaalde boeken uit het fonds van Van Duuren. Bijvoorbeeld over het boek Landschapfotografie van Scott Kelby. Een boek van € 34,99, daar kun je best even over nadenken. Maar als je bij je boekwinkel 20% korting kunt krijgen, dus geen € 34,99 maar € 27,99 moet neertellen, zou dat boek ineens interessant kunnen worden. Bij deze actie kun je die 20% korting op tien fotografieboeken uit het fonds van Van Duuren Media krijgen.

Knip je korting

Deze actie van Van Duuren en AnderZ heet Knip je korting en loopt tot en met 15 januari. Dat ‘knippen’ slaat op de bonnen die je online en bij de boekhandel kunt vinden. Er zijn een aantal boekwinkels in Nederland die alle boeken van de actie in voorraad hebben (je kunt ze HIER vinden). Daar kun je de boeken rustig inkijken en besluiten of het wat voor je is. Niet alle boekwinkels hebben ze in voorraad, maar je kunt er de boeken wél met die korting bestellen. Kijk HIER welke boeken er allemaal met korting te koop zijn. Bij elk boek zie je onder het boek een code staan. Bij het Landschapsfotografieboek van Kelby is dat 904-11212. Die code geef je door aan je boekhandelaar om de korting te krijgen.

Tips en trucs van Kelby

Er zijn drie Kelby-boeken met die korting te koop: Het grote Landschapsfotografieboek, Hoe doe je dat in Photoshop? en Hoe doe je dat in Lightroom Classic? Op dit blog gaven we een aantal voorproefjes uit deze boeken. Van het Landschapsfotografieboek kun je bijvoorbeeld de compositietips van Kelby lezen. Uit Hoe doe je dat in Lightroom Classic? publiceerden we een stuk of zes tips, bijvoorbeeld Hoe creëer ik speciale effecten in Lightroom? Wil je alle tips van Kelby eerst eens bekijken, klik dan HIER.

Vooruit, naar de boekwinkel!

Er is een variëteit aan boeken met 20% korting te koop. Van het fonds van Van Duuren Media noem ik nog Ontdek Google Foto’s en Ontdek Affinity Photo en de Classroom-in-a-book-boeken over Photoshop en Illustrator. De kortingsactie geeft je ook de kans om kennis te maken met de andere fondsen: Van Duuren Management met boeken over management en AnderZ met boeken over persoonlijke ontwikkeling. Dus vooruit, op naar de boekwinkel met je bonnen (die je natuurlijk ook als pdf op je telefoon kunt laden) en kopen maar. HIER vind je alle boekwinkels die de boeken in voorraad hebben (daar liggen ook de bonnen klaar). Bij je eigen, favoriete boekwinkel, die ze misschien niet in voorraad hebben, kun je ze bestellen met de korting, door de kortingscode op te geven.

 


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van uitgeverij      Van Duuren Media.
Ben je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van
uitgeverij Van Duuren Media.
Ben je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van uitgeverij Van Duuren MediaBen je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.