Met de app AroundMe weet u precies wat er in de buurt gaande is

AroundMe: wat is er in de buurt?

Het is weer mooi weer aan het worden. Wat betekent dat je mogelijk meer op pad gaat en in onbekender streken belandt. Met de app AroundMe weet je dan precies wat daar te beleven is!

Of je nou tijdens een fietstocht in een onbekende dorp belandt of een stedentrip in het buitenland beleeft: het is altijd handig om te weten wat er om je heen te beleven is. Want waar vind je bijvoorbeeld een leuk restaurant, een betaalautomaat, een bioscoop, een apotheek of wat dan ook? De gratis app AroundMe geeft je razendsnel antwoord op dit soort prangende vragen.

Live vertier

Keurig onderverdeeld in categorieën vind je zo ongeveer alles wat je hart begeert. Zelfs aan iets als concerten is gedacht, zodat live vermaak binnen handbereik is. AroundMe toont per categorie niet alleen de adressen – op afstand gesorteerd – maar laat ze ook op een kaart zien. Een ‘must have’ app dus voor een ieder die regelmatig buitenshuis is te vinden. Maar ook handig om gewoon in je eigen buurt snel iets op te zoeken. AroundMe is zoals gezegd gratis, maar wel gewapend met advertenties. Wil je die liever niet, dan kan je een in-app aankoop doen om ze te verwijderen. Beschikbaar voor iOS, Android en – jawel – Windows Phone. Bedenk dat een (mobiele) internetverbinding nodig is om het geheel te laten functioneren.


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van uitgeverij Van Duuren MediaBen je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.