Computer Creatief, e-zine voor de creatieve computergebruiker #2

cover-cc-e-zine-2Na de succesvolle start van het Computer Creatief e-zine is er nu al het tweede nummer. Deze keer vol met informatie over hoe je productiever kan worden op je pc, mobieltje of tablet. Het tweede nummer van het e-zine kun je HIER als pdf downloaden. Het voorwoord op het magazine van uitgever Bob van Duuren vind je hieronder… (H.F.)

Productiever op pc of tablet

Een bekend fenomeen bij het gebruik van pc en tablet is dat men over het algemeen maar twintig procent gebruikt van de beschikbare mogelijkheden. Of dit nu ligt aan tijd, informatie of noodzaak zal voor iedereen persoonlijk verschillen. Feit blijft wel dat er meer uit uw investering te halen valt. Een mooi gegeven om Computer Creatief #2 mee te vullen! We hebben een breed scala aan artikelen opgenomen die u de weg wijzen en het omgaan met uw pc of tablet aangenamer en efficiënter kunnen maken. Om de artikelen meer context en duiding te geven hebben we gerelateerde artikelen – zoals die op het blog Computer Creatief zijn verschenen – onder aan het artikel vermeld.
Daarnaast is er natuurlijk de gratis inkijkfunctionaliteit van de boeken die aansluiten op het thema van het desbetreffende artikel. Op deze manier voorzien wij u hopelijk van een gezonde dosis inspiratie en informatie!
Bent u uitermate tevreden met de wijze waarop alles nu werkt en functioneert? Dan hebben wij in dit nummer ook weer een aantal interessante artikelen opgenomen om gewoon lekker mee aan de slag te gaan of op uw gemak door te lezen. Bij dezen bent u tevens van harte uitgenodigd om de artikelen te delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Onder aan de pagina ziet u de deelknoppen waarmee u eenvoudig het artikel kunt delen met uw sociale netwerk.
Heel veel leesplezier gewenst en op naar een gezond en productief 2017!

Bob van Duuren
Uitgever
bob@computercreatief.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.