win een HP Sprocket

Een HP Sprocket winnen met Lightroom Mobile

Gebruik jij Lightroom Mobile al? Waarom niet? Als je Lightroom Desktop gebruikt en je fotografeert ook met een smartphone, dan is daar alle reden toe. Met Lightroom Mobile op je telefoon kun je razendsnel je foto’s bewerken, alsof je met Lightroom op de desktop werkt. Als je dit blog regelmatig leest weet je dat eigenlijk al. Deze maand augustus kun je bij Adobe een HP Sprocket winnen met je Lightroom Mobile foto’s. Misschien is dat een extra reden om Lightroom Mobile is eens uit te proberen.

Deze maand augustus probeert Adobe je te stimuleren om aan het werk te gaan met Lightroom Mobile. Met de actie Shine this summer proberen ze je over de streep te trekken. Elke week krijg je een tip over Lightroom Mobile van Piet van den Eynde. Er zijn inmiddels drie tips te zien. Dit is er bijvoorbeeld een:

Een HP Sprocket winnen

Door een foto te delen die je met Lightroom Mobile hebt bewerkt, ding je mee naar een HP Sprocket Printer. De HP Sprocket is een printertje ter grootte van een smartphone waarmee je onderweg een foto kunt afdrukken. Deel een foto op Twitter of Instagram en voeg #ShineThisSummerBenelux toe. Het is natuurlijk de bedoeling van Adobe dat je een Creative Cloud-lidmaatschap neemt en eigenlijk werkt Lightroom Mobile alleen lekker als je al lid bent. Lightroom Mobile kun je vinden in de Apple App Store of bij Google Play.

Op Computer Creatief vind je allerlei tips over het werken met Lightroom Mobile:

  • Een tip om een foto selectief in Lightroom Mobile te bewerken vind je HIER.
  • HIER kun je meer lezen over het synchroniseren van je Lightroom Mobile-foto’s met Lightroom Desktop.
  • HIER lees je over de verschillen tussen Lightroom Mobile en Snapseed als het gaat om het bewerken van foto’s op je mobieltje.
  • Nog meer weten over Lightroom Mobile? Scott Kelby schreef er een boek over en wij publiceerden wat voorproefjes uit dat boek. HIER vind je een bespreking van het boek en HIER, HIER en HIER zijn de voorproefjes uit het boek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.