ring-voor-achterop-smartphone

Handige smartphone-accessoires

Wat is de grootste angst bij je net nieuw aangeschafte smartphone? Voor mij is dat in ieder geval dat ik hem laat vallen. Neem de Samsung Galaxy S8. Een mooie telefoon, maar bijna net zo glibberig als een nat stuk zeep. Ikzelf liet mijn Huawei P9 al in de eerste week tijdens het maken van foto’s uit mijn handen kletteren. Op de straatstenen. Gevolg: beschadigde randen en wat donkere vlekken op het scherm. Er zijn handige smartphone-accessoires om te zorgen dat je je kostbare bezit niet uit je handen laat kletteren.

Handige smartphone-accessoires

We schreven al eerder over de noodzaak van een hoesje voor je smartphone. Een hoesje zorgt ervoor dat als je je mobieltje dan toch uit je handen laat vallen de schade hopelijk meevalt. Een hoesje zorgt er ook voor dat je glibberige telefoon niet zo snel uit je handen valt. Je kunt zo’n hoesje uitbreiden met een ring. Zo’n ring bestaat uit een deel dat je op de achterkant van het hoesje plakt en de ring zelf. Je dunne telefoon wordt er wel meteen een stuk dikker van. Bij het nemen van foto’s met een vinger veilig in de ring hoef je niet bang te zijn dat je telefoon uit je handen valt. Daarnaast fungeert zo’n ring ook nog eens als een steuntje om te telefoon op tafel neer te zetten.

Blackrapid WandeR Bundle

Speciaal voor een smartphone maakte Blackrapid de WandeR Bundle. Blackrapid staat bekend om hun handige camerariemen. Zoals ze zelf zeggen: de beste camerariemen van de wereld. Met de WandeR Bundle leveren ze een soort polsriem voor je mobieltje. Je hebt er al wel een hoesje voor nodig.

blackrapig-polsriem-smartphone

Tussen het hoesje en de telefoon doe je de tether tab, een een rechthoekig dun ding met een lusje eraan. Aan dat lusje maak je bijvoorbeeld een polsriem vast. Zo hangt je telefoon veilig en wel aan je pols. In onderstaand filmpje kun je zien wat voor meer mogelijkheden er zijn:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.