Kom zaterdag 18 mei naar de Kennisdag van Van Duuren Media en Computer Creatief

Kom zaterdag 18 mei naar de Kennisdag van Van Duuren Media en Computer Creatief in de Gelderlandfabriek in Culemborg! Ontmoet er auteurs, spijker je kennis bij tijdens de kennissessies en mini-boektrainingen en profiteer van veel voordeel!

Op zaterdag 18 mei houden Van Duuren Media en Computer Creatief een Kennisdag voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van PC & Tablet, Fotografie & Beeldbewerking en Webdesign & Programmeren. Er zijn veel auteurs van Van Duuren Media en het Computer Creatief-blog aanwezig. Daarnaast zijn er kennissessies, mini-boektrainingen en zijn er diverse stands.

Mini-boektrainingen

Kennisdag
Een boektraining door Peter Villevoye in de Gelderlandfabriek.

Sinds enige tijd organiseert Van Duuren Media Boektrainingen. Boektrainingen worden door auteurs gegeven aan de hand van een boek. Er waren al succesvolle boektrainingen over bijvoorbeeld Photoshop Elements, het maken van Podcasts of Zwart-witfotografie. Op de kennisdag kun je kennismaken met een miniversie van zo’n boektraining. André van Woerkom geeft een miniversie van zijn boektraining over Photoshop Elements, Wim de Groot over Datavisualisatie in Excel en Eduard de Kam over Van Opname tot Afdruk.

Kennissessies

Naast de mini-boektrainingen zijn er Kennissessies die door verschillende auteurs worden gegeven. Wil je wat meer weten over het werken met Apple Foto’s of heb je een vraag over Apple Foto’s? Bob Timroff staat klaar om je vragen over Apple Foto’s te beantwoorden. Datzelfde geldt voor vragen over het werken met een NAS, over veiligheid online, alternatieven voor Lightroom en updates van Windows 10. Ronald Smit en Hans Frederiks staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Waar is de Gelderlandfabriek?

De Kennisdag van Van Duuren Media vindt plaats in de Gelderlandfabriek te Culemborg, die zich pal naast het NS-station bevindt. In de directe omgeving van de Gelderlandfabriek is ruime gratis parkeermogelijkheid aanwezig. Culemborg ligt in het midden van Nederland in het kloppend hart van de Betuwe. Het biedt tal van mogelijkheden voor een compleet dagje uit. Wil je gebruik maken van de lunchmogelijkheden van restaurant ‘Una Volta’ dat in de Gelderlandfabriek aanwezig is, dan raden wij aan van te voren een reservering te maken: www.unavolta.nl.

Ben je geïnteresseerd in de Kennisdag van Van Duuren Media en Computer Creatief? Lees er meer over op de site van Van Duuren Media. Je kunt je er ook al inschrijven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.