boeken in de aanbieding

Leuke boeken in de aanbieding bij Van Duuren Media

Zwarte vrijdag (Black Friday) lijkt eigenlijk meer op zwarte spamdag. Al die mailtjes die in mijn mailbox verschijnen… Waarom worden die er niet uitgefilterd door mijn fijnmazige spamfilter? Het zijn vaak aanbiedingen die mooier lijken dan ze zijn en er zijn zoveel aanbiedingen, dat je door de bomen het bos niet ziet. Maar er zijn wél leuke boeken in de Black Friday-aanbieding bij Van Duuren Media: tot en met 4 december een 30-tal boeken voor een tientje per stuk!

Échte kortingen, daar heb je op Black Friday en omstreken behoefte aan. Black Friday valt al lang niet meer alleen op de laatste vrijdag van november. De meeste aanbiedingen kun je al kopen vanaf begin deze week. Zo ook de boeken van Van Duuren Media die als Black Friday-aanbiedingen vanaf nu tot en met 4 december te koop zijn. Het gaat bij deze aanbiedingen om 10 boeken op het gebied van fotografie en 17 boeken op het gebied van ‘informatica’.

10 fotografieboeken in de aanbieding…

boeken in de aanbieding

Wil je eindelijk je kleurmanagement op orde hebben, dan is nu hét moment om het boek Kleurmanagement aan te schaffen. Vorig week kostte dat boek nog €32,99, nu schaf je het aan voor een tientje. Alles weten over het schieten, monteren en publiceren van video? Het Handboek digitale video zit ook tussen de Black Friday-aanbiedingen: van €36,99 voor €10,-. Je kennis en kunde vergroten op het gebied van Sportfotografie? In het Handboek Sportfotografie vertelt fotograaf Pim Ras hoe zijn mooiste foto’s tot stand zijn gekomen. Ook dit boek is voor een tientje aan te schaffen. En zo zijn er nog 7 andere boeken op het gebied van fotografie die in de tientjes-black-friday-aanbieding zitten. Je vind ze allemaal HIER. Zolang de voorraad strekt!

17 informaticaboeken in de aanbieding…

Boeken in de aanbieding

Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over pc-gebruik, programmeertalen en internettechnieken. Van zijn hand vind je maar liefst 10 boeken in deze tientjes-aanbiedingen. Bijvoorbeeld Het Windows 10 overstap- en updateboek, een aantal boeken uit de Web Development Library (Angular 2, Javascript 2de editie, PhoneGap en CSS3). Deze boeken gaan van €29,99 weg voor dat tientje. Je kennis over de Office-applicaties bijspijkeren? De Handboeken Word 2016, Power Point 2016 en Outlook 2016 zitten ook bij deze Black Friday-aanbiedingen (van €27,99 voor €10,-). Alle Black Friday-aanbiedingen op het gebied van informatica vind je HIER. Ook hier geldt: zolang de voorraad strekt…

Nog één ding: wil je een van de alternatieven voor Lightroom – ON1, Luminar of DxO – aanschaffen? Kijk bij de websites van de makers van deze software. Ook zij hebben allemaal wel een of meer Black Friday-aanbiedingen.


 


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van
uitgeverij Van Duuren Media.
Ben je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.