Classroom in a Book

Mooie actie: dikke korting op Classroom in a Book bundel

De Classroom in a Book serie bevat bijzondere en meest populaire  trainingsboeken voor software. Het zijn officiële trainingen van Adobe, ontwikkeld met Adobe product-experts. En je kunt er nu drie tegelijk scoren tegen een forse korting!

Photoshop, Lightroom én InDesign leren met de Classroom in a Book methode? Je kunt de boeken natuurlijk los aanschaffen, maar met deze (tijdelijke leverbare) bundel koop je alle drie de boeken met bijna €50,- korting bij Van Duuren Media! Veel professionals in de grafische wereld gebruiken producten van Adobe, dat is vast geen geheim. Maar ook thuis worden de programma’s veel gebruikt. De meer serieuze foto-hobbyist kan eigenlijk niet zonder Lightroom en Photoshop. En als je het verenigingsblad eens van een echt professioneel uiterlijk wilt voorzien is er InDesign. Dit illustere drietal bevat echter ongekend veel mogelijkheden. Als beginner loop je daarmee het risico om de weg kwijt te raken. En er dan uiteindelijk maar het bijltje bij neer te gooien. Zonde en nergens voor nodig. Een solide training neemt je aan de hand en leert je efficiënt omgaan met de software. En precies dat is wat de Classroom in a Book ‘actieboeken’ doen: een training geven.

Mooi voor op je CV

Als je overweg kan met Photoshop, Lightroom en Indesign is dat veelal een pre als je ergens solliciteert naar een moderne baan. Je ziet maar al te vaak dat daar kennis gevraagd wordt van uiteenlopende software. Je moet kunnen tekstverwerken in Word, je hand niet omdraaien voor een spreadsheetje, fotobewerking en eventueel nog wat kennis van layout zijn een pluspunt. Vreemd? Nee hoor, veel bedrijven werken tegenwoordig grotendeels online. Een website vormt de basis en de virtuele ingang. Precies daar komen al dit soort vaardigheden samen. Niets schrikt mensen meer af als foto’s van slechte kwaliteit, al dan niet samengaand met even slecht geschreven teksten. Met het laatste helpen de Classroom in a Book boeken je niet. Daarvoor kun je een tekstschrijfcursus volgen, bijvoorbeeld. Maar met het produceren van beter beeld en een strakke opmaak van bijvoorbeeld een folder of magazine beslist wel.

Classroom in a Book
Adobe Photoshop komt ruimschoots aan bod in een van de drie in de actiebundel aanwezige Classroom in a Book boeken.

Breed inzetbaar

Alle drie de Classroom in a Book boeken (en uiteindelijk natuurlijk de bijbehorende software) komen ook ZZP’ers en freelancers prima van pas. Zet eens een schitterende menukaart voor je restaurant of snackbar in elkaar, bijvoorbeeld. Maak er eens wat anders van dan dat ‘saaie’ lijstje. Illustreer het geheel met goed afgewerkte en aantrekkelijke foto’s. Of ontwerp een bedrijfsbrochure die er werkelijk uitspringt. Het verwerken van  RAW foto’s uit je digitale spiegelreflex of systeemcamera doe je met Lightroom, dé standaard op dit gebied. Meer effecten en andere zaken handel je af met Photoshop. En de opmaak van die bedrijfsbrochure regel je met Indesign. Koop alle drie de bijbehorende Classroom in a Book boeken via de actie bij Van Duuren Media voor een wel heel mooie prijs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.