Frank Doorhof-roadshow

On the road met Frank Doorhof

Ken je Frank Doorhof niet? De modelfotograaf en zijn workshops en boeken? Voor van Duuren Media schreef hij bijvoorbeeld De magie van de kleine flitser. Eind oktober verschijnt van zijn hand het Handboek Modelfotografie. En in oktober gaat hij op weg in Nederland met Franks Roadshow. Een fotoshoot van start tot aan retouche.

Franks Roadshow

De workshops bestaan uit twee verschillende disciplines waarover Frank je zoveel mogelijk zal vertellen. De workshop begint om 10 uur ‘s morgens en duurt tot 4 uur ‘s middags. En je kunt niet alleen met Frank praten, er is voldoende ruimte en tijd om de aanwezige leveranciers te bezoeken en met hen in gesprek te gaan. Voor de locaties is gekozen voor Apeldoorn (8 oktober) en Drachten (15 oktober). Per locatie is er ruimte voor 70 deelnemers en de kosten bedragen €79,- per persoon. Je gaat het volgende leren tijdens de workshop:

  • Plannen van de shoot.
  • Aansturen en coachen van het model.
  • Belichten en schieten.
  • Simpele lichtopstellingen en begrijpen van licht.
  • Het bewerken van je foto’s.
  • Tips, technieken, werken met plugins en werken met een tablet.
  • Het publiceren van je foto’s.

Frank Doorhof-Franks roadshow

Deze workshops van Frank Doorhof worden mede mogelijk gemaakt door CameraNU.nl en vanuit de industrie door Wacom, Sony, Tether Tools, Phottix, LaCie en Van Duuren Media. Al jaren werken Frank en CameraNU.nl op vele gebieden naar volle tevredenheid met elkaar samen. En dat Frank een trouwe gebruiker is van de merken Wacom, Sony, Tether Tools en Phottix is ook geen geheim in de fotografiewereld.

De dag is geheel verzorgd met koffie, thee en lunch. In de pauzes kun je rondkijken bij de stands van de sponsors, waar je allerlei producten kunt aanschaffen. Meer info over de roadshow vind je bij CameraNu en Frank Doorhof. Schrijf je snel in voor de roadshow uitverkocht is…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.