Professional Imaging 2018: kom langs en ontmoet de auteurs van Van Duuren Media

Professional Imaging is hét evenement over foto en video voor foto-amateurs en -professionals. Dit jaar vindt de beurs plaats op 24, 25 en 26 maart. Van Duuren Media is zoals altijd in Nijkerk aanwezig met een stand in hal 2, vlakbij het Live Shoot Theater. Kom langs op onze stand voor boeken over fotografie en allerlei interessante aanbiedingen. Ook zullen er bekende auteurs spreken op het event en aanwezig zijn op onze stand. Maak kans op een Meet & Greet met een van je favoriete auteurs!

Meet & Greet

Canon of Nikon
Links ‘Mister Nikon’ Dré de Man, rechts ‘Mister Canon’ Pieter Dhaeze.

Zoals elk jaar zijn er verschillende auteurs van de fotografieboeken van Van Duuren Media op de stand aanwezig: Pieter Dhaeze, Dré de Man en sportfotograaf Pim Ras. Heb je altijd vragen willen stellen aan een van die auteurs, dan krijg je nu de kans. Vier personen krijgen de kans op een Meet & Greet met een van deze auteurs.

  • Een Meet & Greet met Pim Ras: krijg de kans om van Nederlands bekendste sportfotograaf te horen hoe hij zulke geweldige iconische foto’s maakt. De winnaars krijgen tevens het Handboek Sportfotografie van Pim cadeau. Zaterdag 24 maart, aanvang: 14:00.
  • Een Meet & Greet Canon-expert Pieter Dhaeze: je krijgt de kans om ‘mister Canon’ Pieter Dhaeze het hemd van het lijf te vragen over alles wat met jouw Canon toestel te maken heeft. Tevens ontvangen de winnaars het Handboek Canon-EOS. Zondag 25 maart, aanvang: 11:00.
  • Een Meet & Greet Nikon-expert Dré de Man: je krijgt de kans om ‘mister Nikon’ Dré de Man alles te vragen wat met jouw Nikon toestel te maken heeft. Tevens ontvangen de winnaars een Nikon boek van Dré de Man naar keuze. Zondag 25 maart, aanvang: 11:00.

Elke auteur gaat met maximaal vier mensen in gesprek. Wil jij een van die personen zijn? Meld je dan HIER aan voor een van deze Meet & Greets.

GRATIS toegangskaarten voor Professional Imaging 2018

Nog een ding. Namens Professional Imaging mogen we twee gratis kaarten voor deze beurs weggeven! Wil jij kans maken op een of twee gratis toegangskaarten? Klik dan HIER.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.