De Story of Life-app met Sir David Attenboroughs is kosteloos beschikbaar voor Android en iOS

Story of Life app voor iOS en Android

Als je gek bent op natuurfilms van Sir David Attenboroughs, dan zit je helemaal gebakken met de gratis app Story of Life. Geniet van de natuur en ontdek zelf al het moois.

De app Story of Life bestaat uit een grote verzameling thematisch georganiseerde video’s over uiteenlopende onderwerpen. Alles wordt verteld door Attenboroughs zelf. En zijn liefde voor de natuur in al z’n facetten is natuurlijk legendarisch te noemen.

Streamen

De app is ideaal om in een verloren uurtje te gebruiken. Je kan er heel lang mee zoet zijn, er is keuze uit een grote hoeveelheid materiaal. Bedenk daarbij wel dat de clips zelf – gelukkig – niet op je apparaat worden bewaard, maar gestreamd. Dat betekent dat je goed op moet letten wanneer je gebruik maakt van de app via een mobiel netwerk. Videostreams vreten bandbreedte en kunnen een datalimiet dan ook al snel bereiken. Beter is het om Story of Life gewoon thuis via Wi-Fi te gebruiken. Je vindt de app in de appstore van jouw apparaat.


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van uitgeverij Van Duuren MediaBen je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.