Tagarchief: macOS Big Sur notities

Samenwerken met macOS Big Sur notities

Met macOS Big Sur Notities kunt u niet alleen aantekeningen voor uzelf maken, u kunt ze ook samen met anderen opstellen: Samenwerken met macOS Big Sur notities. Onderstaande tip is afkomstig uit mijn boek Ontdek macOS Big Sur.

Als u in macOS Big Sur met iCloud-notities werkt, kunt u met anderen samenwerken door hen aan een gedeelde notitie of gedeelde map toe te voegen. Personen die u aan de notitie of map toevoegt, ontvangen dan een koppeling waarmee de notitie in het programma Notities of op iCloud.com kan worden geopend. Als u en uw deelnemers de notitie wijzigen, kan iedereen de aanpassingen zien. Wijzigingen die in de notitie worden aangebracht, worden in iCloud bewaard. Iedereen die toegang tot de notitie heeft, ziet bij het openen ervan dus de meest recente versie.

macOS Big Sur notities

Statische kopie Wanneer u een notitie niet met een bepaalde persoon deelt, maar de knop Delen gebruikt, dan stuurt u een statische kopie van de notitie. Dat wil zeggen dat ontvangers geen wijzigingen in de notitie kunnen aanbrengen of een bijgewerkte versie kunnen bekijken, tenzij u de notitie opnieuw met hen deelt.

Lees verder Samenwerken met macOS Big Sur notities