Uitslag van de Van Duuren Media-fotografiewedstrijd

December vorig jaar vond de jaarlijkse Van Duuren Media-fotowedstrijd plaats met deze keer als thema landschapsfotografie. De jury, bestaande uit Bas Meelker, Michiel de Rond en Hans Frederiks, had de keuze uit een grote hoeveelheid foto’s. Moeilijk, moeilijk, moeilijk… De winnende foto is een rustgevend, verstild winterlandschap: Reeën in een wit Groninger landschap van Gertjan Roodenboog.

De winnaar van de fotowedstrijd: Reeën in een wit Groninger landschap van Gertjan Roodenboog.

Bij een eerste selectie bleven er 84 foto’s over. Dat was nog steeds moeilijk. De juryleden kozen elk voor een eigen top 10, waarbij de eerste van die 10 de meeste punten kreeg en de laatste de minste. Vervolgens werden de punten van de drie lijstjes opgeteld. Bas en Hans hadden alle twee met het winnende winterlandschap bovenaan hun top-10. De fotograaf won daarmee De Bas Meelker-filter kit t.w.v. € 249,95, beschikbaar gesteld door CameraNU.

Hieronder alle prijswinnaars van deze fotowedstrijd:

Advertentie

Dank aan de sponsoren die deze wedstrijd mede mogelijk maakten: Cameranu.nl, EOSzine, CeWe en DIGIfOTO PRO.


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van uitgeverij Van Duuren MediaBen je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.

Geef een reactie Reactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.