Vertrouwde Startmenu terug in Windows 11 met Start11

Als het gaat om interface-ontwerp zijn de wegen van Microsoft ondoorgrondelijk. Vroeg er iemand om een nieuw Startmenu in Windows 11? Geen idee, maar veel mensen met mij, raken de weg kwijt in het vernieuwde, verruïneerde Startmenu van Windows 11. Geen probleem, daar is een oplossing voor: Start 11. Krijg je vertrouwde Startmenu terug in Windows 11 met Start11!

Het vernieuwde Startmenu in Windows11.

Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden met Start11

Vertrouwde Startmenu terug in Windows 11
Het Startmenu uit Windows 10 in Windows 11 dankzij Start11.

De firma Stardock maakte al eerder software waarmee je onderdelen van de Windows-interface kon aanpassen. Nu is er Start11 waarmee je niet alleen het vertrouwde Startmenu terug kunt krijgen, maar waarbij je ook uitgebreide aanpassingsmogelijkheden tot je beschikking krijgt. De software is echter niet gratis. Voor € 6,99 word je er eigenaar van. Als je het veel geld vindt, dan moet je maar denken dat de ontwikkelaar aan wat hij of zij maakt geld moet verdienen. Start11 wordt trouw onderhouden, mensen met een Start8 of andere versie kunnen upgraden, dus wat houd je tegen? Als je je ergert aan de nieuwe versie van het Startmenu in Windows 11, dan is Start11 de oplossing om je vertrouwde Startmenu in Windows 11 terug te krijgen. 

Uitgebreide mogelijkheden in Start11.

Meer info over Windows 11 vind je HIER op dit blog.

Er zijn bij Van Duuren Media natuurlijk al boeken over Windows 11 verschenen. Bijvoorbeeld Leer jezelf SNEL Windows 11 van Bob Van Duuren. Dan is er ook nog Windows 11 voor senioren in de serie PC Senior van Victor Peters.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.