Visie op Fotografie

Visie op fotografie: Laura Vink

Voor ons boek Visie op fotografie interviewden we 15 Nederlandse topfotografen. Ze geven aan de hand van interviews – met daarin een aantal van hun beste foto’s – hun geheimen prijs. Ze vertellen elk op hun eigen wijze over hun interessante vak. Ik wil je deze maand, voordat het boek verschijnt, telkens een van die fotografen voorstellen. Deze keer is dat reisfotograaf Laura Vink. Visie op fotografie: Laura Vink!

Laura Vink

Visie op fotografie: Laura Vink

Laura is het gezicht achter de bekende en veel om geprezen Vink Academy – Fotografielessen van Laura. Sinds 2016 richt ze zich volledig op reis- en landschapsfotografie en haalt ze haar inkomen uit de verkoop van boeken en cursussen van haar Vink Academy. Ook is ze de trotse auteur van een boek over reisfotografie. Samen met haar vriend Rabin en hond JJ woont Laura in Rosmalen.

Dit zijn enkele vragen die we Laura stelden en waarop ze in het boek uitgebreid antwoord geeft:

  • Wat is je favoriete reisfotografie camera/lens combinatie en waarom?
  • Over welke eigenschappen moet een goede reisfotograaf beschikken?
  • Wat zoek je in een beeld en wanneer is dat voor jou geslaagd?
  • Wat is jouw belangrijkste les geweest als (reis)fotograaf?
  • Welke adviezen/tips zou je mee willen geven aan beginnende reisfotografen?

Nieuwsgierig geworden? HIER kun je je voorinschrijven en mijn boek met €5,- korting bestellen (actieprijs geldig t/m 25-3-2021).

Ben je geïnteresseerd in Vink Academy en Laura’s werk kijk dan op haar websites: Laura Vink Fotografie en de Vink Academie. Ik schreef samen met Marcel van der Looij ook het boek  ‘Straatfotografie, Jouw foto’s naar een hoger niveau’.  Een gesprek hierover – met tips om op straat betere foto’s te maken – vind je HIER op dit blog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.