De nieuw iPhone X draait op iOS 11 (bron afbeelding: https://www.apple.com/nl/)

iOS 11 pas volgende week downloadbaar

Een hoop mensen ging ervan uit dat iOS 11 gisteren uitgerold zou worden, aansluitend op het persevenement dat Apple organiseerde. Dat bleek toch niet zo te zijn…

Afgelopen maandag schreven ook wij nog vol enthousiasme dat iOS 11 vanaf dinsdag uitgerold zou worden. In tegenstelling tot de verwachting heeft Apple besloten dat pas vanaf volgende week dinsdag te doen, ofwel 19 september. Jammer, want het nieuwe mobiele besturingssysteem is allang klaar. Apple lijkt te willen wachten totdat de ook gisteren aangekondigde vlaggenschip-smartphone iPhone X in de schappen ligt. Met daarop al vooraf geïnstalleerd iOS11.

Glas

Behalve het de zeer prijzige iPhone X met in Nederland een verkoopprijs van maar liefst €1159 voor het 64 GB-model (€1329 voor de 256 GB-versie, een tussenmaat is er niet) presenteerde Apple ook de iPhone 8. Dit meer reguliere model volgt de iPhone 7 op. Deze van een glazen behuizing voorziene telefoon (beschermhoes verplicht dus, lijkt ons) is water- en stofbestendig. Ook dit toestel is niet bepaald goedkoop met een Nederlandse vanaf-prijs a €919 voor het 64 GB-model. De duurste 256 GB-variant kost €1089, wederom geldt dat een tussenmaat met opslag van 128 GB niet bestaat. Het is afwachten of Apple zijn hand niet een beetje overspeelt met dit soort prijzen. Anderzijds: veel mensen sluiten een tweejarig contract bij hun mobiele provider af inclusief afbetalingsregeling voor de telefoon. En dan merk je de aanschafpijn niet zo heel erg.


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van uitgeverij Van Duuren MediaBen je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.

Een gedachte over “iOS 11 pas volgende week downloadbaar”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.