Leer Scott Kelby en Lightroom beter begrijpen tijdens de Kennisdag!

Op zaterdag 18 mei organiseren Van Duuren Media en Computer Creatief een Kennisdag in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Ontmoet daar onze auteurs en spijker meteen je kennis bij tijdens mini-boektrainingen en kennissessies!

De Scott Kelby-methode

Kennisdag en mini-boektrainingKom die 18de mei naar de gratis Scott Kelby-methode mini-boektraining. Tijdens deze mini-boektraining krijg je een voorproefje van de 1-daagse boektraining Photoshop voor Lightroom gebruikers – de Scott Kelby-methode – die Rob de Winter in het najaar gaat geven. Rob de Winter – Adobe Certified Expert & Instructor voor Photoshop, InDesign en Illustrator – ontwikkelde deze training aan de hand van Scott Kelby’s populaire boek Photoshop voor Lightroom gebruikers. Voor meer informatie over de gratis mini-boektraining op de Kennisdag, klik je HIER en kijk bij het onderdeel programma. (Wil je je alvast aanmelden voor de 1-daagse boektraining op 4 september klik dan HIER.)

Peter Kassenaar en Peter Doolaard

KennisdagOp de Kennisdag zijn er diverse auteurs van de boeken en de blogposts aanwezig. Peter Kassenaar, bekend van zijn boeken over Frontend Webdesign is er. Daarnaast is ook Peter Doolaard, bekend van zijn Handboek HTML5 & CSS3 aanwezig. Heb je vragen over deze materie? Beide auteurs zijn er om op al je vragen antwoord te geven. Wil je uitgebreid kennismaken met JavaScript en ES6 dan is de gewone boektraining op 5 juni a.s. wellicht iets voor je. Ontmoet Peter Kassenaar en Peter Doolaard tijdens de Kennisdag: spijker je kennis bij over JavaScript, HTML5 en CSS! En neem vooral je laptop mee, zegt Peter Kassenaar!

Wat je verder moet weten over de Kennisdag

De Kennisdag is voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van PC & Tablet, Fotografie & Beeldbewerking en Webdesign & Programmeren. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er kennissessies, mini-boektrainingen, en kun je vragen stellen aan onze auteurs. Wie er zijn en wat ze komen vertellen? Deze auteurs:

  • André van Woerkom over Photoshop Elements 2019,
  • Rob de Winter over Photoshop voor Lightroom-gebruikers (de Scott Kelby-methode),
  • Wim de Groot over datavisualisatie in Excel,
  • Hans Frederiks over alternatieven voor Lightroom,
  • Ronald Smit over de NAS en alles wat je ermee kunt doen,
  • Bob Timroff over Apple Foto’s.

De entree is gratis. De Van Duuren Media Kennisdag wordt georganiseerd in de Gelderlandfabriek te Culemborg, pal naast NS-station Culemborg. Er is ruime, gratis parkeermogelijkheid in de directe omgeving aanwezig.

Kom dus zaterdag 18 mei naar de Gelderlandfabriek in Culemborg en ontmoet auteurs, spijker je kennis bij tijdens de kennissessies en profiteer van boekenvoordeel! Wanneer je je inschrijft voor de Kennisdag op 18 mei ontvang je nog eens 10% extra korting op een selectie van onze boeken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.