Nieuwe versie van Affinity Photo in de herfst

We schreven al eerder over Affinity Photo als betaalbaar alternatief voor Photoshop. Het wachten is nog steeds op een versie voor Windows. Misschien komt daar schot in met een nieuwe versie voor de Mac, een update die dit najaar op komst is. Versie 1.5 belooft leuke vernieuwingen. Er is inmiddels een bèta-versie.

In versie 1.5 kun je het volgende verwachten:

  • Het geavanceerd kunnen samenstellen van HDR-foto’s in een lineaire 32-bits kleurruimte
  • Focus stacking, voor het creëren van foto’s met een enorme scherptediepte
  • Het uitvoeren in ‘batch’ van een aantal beelden achter elkaar
  • Je kunt er handelingen opnemen in macro’s en die later ‘afspelen’ op andere foto’s.
  • Een volledig nieuwe manier van het bewerken van 360 graden panorama’s.

Voor bestaande gebruikers van Affinity Photo is de update gratis. De inmiddels lang verwachte versie voor Windows zal deze vernieuwingen ook krijgen. Er is inmiddels een bèta beschikbaar voor de Mac-versie. De bèta voor Windows laat nog even op zich wachten.

De bèta-versie van Affinity Photo 1.5 kun je HIER vinden. Een ‘sneak peak’  van versie 1.5 zie je hieronder:

Je zocht een alternatief voor Adobe Photoshop en vond Affinity Photo. Affinity Photo is hét betaalbare alternatief voor Photoshop en is beschikbaar voor zowel Mac als Windows. Met Affinity Photo bewerk je foto’s en maak je nieuwe ontwerpen met bekende gereedschappen in een herkenbare gebruikersomgeving. Tot nu toe was er geen boek waarin alle mogelijkheden van Affinity Photo worden behandeld. Dat boek heeft Bob Timroff nu geschreven: Zo werkt Affinity Photo. Affinity Photo heeft lagen, effecten en tal van andere geavanceerde zaken die in dit boek haarfijn uit de doeken worden gedaan. Het is tot en met 26 mei 2020 te bestellen voor een aantrekkelijke actieprijs: €20,99 in plaats van €24,99!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.