Computer Creatief – een jaar verder

Ruim een jaar geleden startten we met het weblog Computer Creatief; Hans heeft er in een eerder artikel al bij stilgestaan. In dat jaar is het blog uitgegroeid tot een interessant medium dat bijna dagelijks wordt geactualiseerd met artikelen over fotografie, gadgets, besturingssystemen, ontwikkelingen op IT-vlak en ga zo maar door. En dat smaakt naar meer; voor het komende jaar hebben we dan ook voldoende nieuwe, leuke plannen.

Allereerst zult je op deze plek met regelmaat gastcolumns tegemoet kunnen zien over actuele of spraakmakende onderwerpen. Deze columns halen we ‘dicht bij huis’, namelijk bij de ervaren auteurs van Van Duuren Media. In het afgelopen jaar heb je al kennis kunnen maken met een groot aantal van hen, dankzij het boek van de maand en de interviews die Hans in dat kader met de auteurs had. Maar dat is niet alles.

Nieuw leven

We blazen ook het tijdschrift Computer Creatief nieuw leven in. Helaas hebben we de papieren versie van het blad moeten stoppen, maar vanaf september zal zo’n 3-4 keer per jaar een elektronische versie verschijnen, als downloadbare PDF. Geregistreerde lezers van Van Duuren Media ontvangen dit e-tijdschrift automatisch in hun mailbox, maar ook via dit blog word je natuurlijk op de hoogte gehouden wanneer een nieuwe editie verschijnt. Het e-tijdschrift is geen vervanging van dit blog, maar juist een aanvulling; Hans houdt hier de actualiteit in de gaten en het tijdschrift zal meer achtergrondartikelen en ‘tijdloze’ verhalen publiceren.

Zo willen we via Computer Creatief onze lezers blijven informeren: over actuele zaken, maar ook met achtergrondinformatie, nuttige artikelen, tips en workshops. Onze auteurs hebben er zin in!

Verder horen we graag van je! Wat vind je van Computer Creatief? Wat ontbreekt er? Hoe kunnen we de site en de informatie verbeteren? Vragen die we graag beantwoord zien, om beter op de behoefte van de lezers te kunnen inspelen. De mailbox staat open, dus laat gerust wat van je horen: info@computercreatief.nl.
Bob van Duuren

Een gedachte over “Computer Creatief – een jaar verder”

  1. Gefeliciteerd met deze mijlpaal en dat het CC blog nog maar heel lang mag bestaan en door steeds meer lezers zal worden ontdekt. En voor Hans, ga zo door!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.