Win een versie van Pinnacle Studio 22 Ultimate!

Sinds het boek Ontdek Pinnacle Studio 19 Ultimate verscheen zijn er drie nieuwe versies van de videobewerkingssoftware Pinnacle uitgekomen. Vorige maand verscheen de nieuwe versie Pinnacle Studio 22 Ultimate, met allerlei prachtige vernieuwingen als MultiCam Capture, het bewerken van 360 graden video, nieuwe BlueFX-effecten en nog veel meer. Tijd voor een nieuw en geheel herschreven boek: Ontdek Pinnacle Studio 22 Ultimate. Auteur Bert Venema herschreef het boek niet alleen volledig, maar voegde voor de kopers van het boek allerlei videolessen toe. Het nieuwe boek verschijnt omstreeks 25 september. Bestel het boek nu alvast tegen een – tijdelijk – gereduceerde prijs en maak kans op een GRATIS versie van deze software, het gloednieuwe Pinnacle Studio 22 Ultimate.

Professionele gereedschappen

Pinnacle Studio 22 Ultimate is een uitgebreid videobewerkingsprogramma met zeer krachtige en professionele functies. Maak indrukwekkende end-to-end HD-producties of deel uw reiservaringen in streaming video’s met de dynamische gedeeld-schermfunctie. Met de naadloze overgangen tussen scènes en professionele gereedschappen maakt u unieke video’s. Transformeer iedere video naar een gestileerde film met de nieuwe regelaars voor color-grading; de mogelijkheden zijn eindeloos. In het boek Ontdek Pinnacle Studio 22 Ultimate van Bert Venema vind je uitleg van alle mogelijkheden en vele voorbeelden. Met gratis videolessen worden alle mogelijkheden van het programma duidelijk uitgelegd.

Win Pinnacle Studio 22 Ultimate!

Computer Creatief en Van Duuren Media mogen één pakket Pinnacle Studio 22 Ultimate verloten onder de vroege bestellers van dit boek (met dank aan auteur Bert Venema en Corel). Iedereen die het boek via deze link koopt, maakt kans om te winnen. Momenteel kan je het boek reserveren voor €20,- in plaats van €24,99. Deze actie loopt t/m 26 september 2018. 26 september is ook de datum dat de winactie afloopt. Niet gewonnen? Niet getreurd, in het boek vind je een code voor een gratis trial van 30 dagen.

Meer weten over alle nieuwe functies in Pinnacle Studio 22 Ultimate? HIER vind je alle nieuwe functies van deze vernieuwde software. We schreven al eerder over Pinnacle Studio Ultimate, al die tip en trucs vind je HIER op dit blog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.