Workshop Fotografie door Pieter Dhaeze

Als je een foto maakt, moet je soms in een fractie van een seconde tientallen beslissingen nemen. Veel van die beslissingen hebben betrekking op de bediening en instellingen van de camera. Het instellen van je camera is belangrijke, maar misschien nog belangrijker zijn de beslissingen die je moeten nemen over de compositie van de foto. Maakte je een kiekje of heb je een foto gemaakt die zich verheft boven dat ‘standaard’ kiekje?

Pieter Dhaeze – auteur van vele boeken over fotografie – zal in de Workshop Fotografie 10 ingrediënten voor het maken van een daadwerkelijk onderscheidende foto behandelen: Lenskeuze, Compositie, Brandpunt, Licht, Scherpstellen, Kleur, Scherptediepte, Sluitertijd, Plaats-Tijd-Weer en Accessoires.

De verschillende punten zullen worden toegelicht met voorbeeldfoto’s, maar ook zullen tijdens de workshop simpele praktijkvoorbeelden de theorie ondersteunen en zullen persoonlijke vragen en foto’s van de deelnemers worden besproken. Omdat tijdens deze workshop veel informatie op u afkomt, ontvangt u het boek Handboek Beter fotograferen, zodat dit kan dienen als naslagwerk en als inspiratiebron.

De workshops vinden plaats op 9 juni 2017. Een workshop duurt 3 uur en je kunt kiezen uit een ochtend- of een middagsessie.

  • Locatie: De Gelderlandfabriek, Culemborg
  • Ochtendsessie: 10:00 – 13:00
  • Middagsessie: 14:00 – 17:00
  • Kosten: € 90,- incl. BTW, inclusief het Handboek Beter fotograferen ter waarde van €29,95
  • Inclusief koffie, thee en water. Lunchen kan ter plekke op eigen gelegenheid.
  • Je krijgt de mogelijkheid Pieter Dhaeze vooraf enkele vragen te stellen, die tijdens de workshop dan zo goed mogelijk beantwoord zullen gaan worden.

Meer informatie over de workshops vind je HIER. Je inschrijven voor de ochtendsessie kan HIER, voor de middagsessie HIER.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.