Computer Creatief E-zine #03, maart 2017

Het nieuwe Computer Creatief E-zine is verschenen, met onder andere deze artikelen: Fotograferen met iPhone, 5 Lightroom 60-secondentips, Signal op Windows, Pinnacle 19/20 Ultimate, Avond- en nachtfotografie, Synology Office, Foto’s bewerken met de iPad, De Windows 10 creators update en Nieuwe sjablonen in WordPress.
Je kunt hier E-zine HIER als pdf downloaden. Hieronder het voorwoord op het E-zine van uitgever Bob van Duuren. (H.F.)

Wie schrijft die blijft!

Het is een al lang bestaand adagium, maar nog steeds volledig van kracht! Echter, de wijze waarop en de snelheid waarmee heden ten dage gepubliceerd wordt, is de afgelopen jaren enorm veranderd. Dit geldt net zo goed voor de wijze waarop het geschrevene geconsumeerd wordt. Wij maken hier allemaal deel van uit en onze taak als uitgever is om de relevante informatie voor u te presenteren op een wijze die voldoet aan uw verwachtingspatroon. Voorwaar geen sinecure, gezien de hoeveelheid materiaal dat dagelijks beschikbaar komt. De belangstelling voor het blog is het afgelopen jaar enorm toegenomen. Uit deze toename mogen wij concluderen dat u het dagelijkse portie ‘vers’ leesvoer uitermate weet te waarderen. Wij zijn hard bezig om het blog nog meer verdieping te geven zodat u het ook als referentie kunt gebruiken als u snel antwoord wilt hebben op een vraag over uw computer, camera of anderszins. Dit derde nummer van het e-zine staat in het teken van fotografie en beeldbewerking. Een plaatje zegt vaak meer dan duizend worden en daar weten wij alles van. Daarnaast willen wij wat meer gaan publiceren over ‘home automation’ en een eerste aanzet daartoe is het artikel over de NAS. Uiteraard ontbreekt het nodige over Windows 10 niet in deze uitgave. Het volgende nummer staat gepland voor de zomer.

Veel leesplezier!
Bob van Duuren

Een gedachte over “Computer Creatief E-zine #03, maart 2017”

  1. Opmerking bij het artikel van Ronald Smit over Signal op de desktop in uw magazine:

    Jammer dat u niet vermeldt dat de desktop-app van Signal ook werkt met Chromium, de open source variant van Chrome. Wie privacy hoog in het vaandel heeft (Signalgebruikers), gebruikt liever geen Google-producten. OK, Chromium is oorspronkelijk ook van Google, maar in ieder geval open source en dus controleerbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.