Oktober: Scott Kelby-maand!

scott-kelby-omslagScott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij schreef meer dan vijftig boeken, waaronder Het beste van Scott Kelby over Digitale fotografie en Het Photoshop Lightroom 6 / CC boek voor digitale fotografen, die inmiddels ook bij Van Duuren Media zijn verschenen.

Eind september verschijnt Hoe doe je dat in Photoshop en halverwege oktober Het Lightroom Mobile boek met alle informatie je nodig hebt om met Lightroom Mobile aan het werk te gaan. Oktober wordt daarom bij Van Duuren Media en op het ComputerCreatiefblog Scott Kelby-maand. We vieren het met een interview met Kelby, met tips uit zijn boeken en leuke acties met zijn boeken.

Scott Kelby’s World Wide Photo Walk

world-wide-photo-walk-kelby

De maand gaat van start met de jaarlijkse Scott Kelby’s WorldWide Photo Walk. Deze Photo Walk ondersteunt een goed doel, The Springs of Hope Orphanage in Kenia. Lees er meer over op de site van de Photo Walk. Ook in Nederland kun je meedoen aan deze Photo Walk, kijk daarvoor ook op deze site.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.