Signeersessies tijdens Professional Imaging op de Van Duuren Media-stand

Ga je naar professional Imaging? Breng dan in ieder geval een bezoek aan de stand van Van Duuren Media. Daar vind je natuurlijk alle boeken op het gebied van fotografie, bovendien kun je er kennismaken met een aantal schrijvers van die boeken. Op de stand signeren Frank Doorhof, Glyn Dewis, Bas Meelker en Pim Ras hun boeken.

signeersessies
De signeersessies op Professional Imaging van vorig jaar… Pim Ras en Frank Doorhof zijn dit jaar ook weer van de partij!

Signeersessies

Als je het presentatieschema van Professional Imaging in de gaten houdt weet je zo’n beetje wanneer de presentator/auteur zich naar de Van Duuren Media-stand spoedt. Op zaterdag bijvoorbeeld, geeft Pim Ras van 9:45 tot aan 10:30 een presentatie in het P.I. Theater, daarna kun je hem vinden in de Van Duuren Media-stand. Frank Doorhof geeft zaterdag in de ochtend in het Live Shoot Theater een presentatie tussen 10:15 en 11:15. Daarna tref je hem in de Van Duuren Media-stand. Glyn Dewis – van het boek Photoshop Tools voor fotografen – presenteert Timeless Portraits, Today’s technology op zaterdag tussen 12:15 en 13:00 in het P.I. Theater. Daarna signeert hij zijn boek bij Van Duuren Media. Ook Bas Meelker is op enig moment te vinden op de Van Duuren Media-stand. Vraag aan de Van Duuren Media-standbemanning wanneer je de verschillende auteurs kunt verwachten! Het hele schema met de presentaties van Professional Imaging 2019 vind je HIER.

Nog een ding: de boeken van de auteurs die komen signeren zijn allemaal te koop voor een speciale actieprijs. Lees het HIER nog maar even na…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.