Eindelijk is de bèta van Affinity Photo voor Windows er!

We schreven al eerder over Affinity Photo als alternatief voor Photoshop. Affinity Photo is goedkoop, je betaalt eenmalig  €49,95- en je bent klaar. Je hebt geen lidmaatschap nodig en geen maandelijkse kosten zoals bij Photoshop. En de mogelijkheden om je foto’s te bewerken zijn groot. Probleem tot nu toe was dat deze applicatie alleen beschikbaar was voor de Macintosh. Nu is er dan eindelijk een bèta-versie voor Windows.

Wat maakte Affinity Photo ook alweer zo interessant op de Mac? De prijs natuurlijk, €49,95 is een koopje voor een applicatie die net zoveel, nu ja, bijna net zoveel mogelijkheden heeft als Photoshop. Je kunt er Raw-bestanden in openen en bewerken, foto’s retoucheren, panorama’s in samenstellen of Affinity Photo gebruiken als externe bewerker naast Lightroom ter vervanging van Photoshop. De applicatie wordt actief verder ontwikkeld, er komen telkens nieuwe mogelijkheden en tot nu toe hoefde je niet te betalen voor een upgrade. Het is daarom niet vreemd dat er verlangend werd uitgekeken naar een versie voor Windows. Maar nu is die versie er. Wil je in een kort filmpje zien wat Affinity Photo voor Windows allemaal voor mogelijkheden heeft, kijk dan onderstaand filmpje:

Om de beta van Affinity Photo op je Windows-machine te kunnen draaien heb je minimaal 64bit Windows 7 of hoger nodig. Je kunt je HIER voor de beta aanmelden. Je krijgt dan een downloadlink gemaild.


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van uitgeverij Van Duuren MediaBen je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.