Focus op fotografie: Dronevideo’s maken

Focus op fotografie: Dronevideo’s maken

Wiebe de Jager, auteur van het succesvolle boek Focus op Fotografie: Dronefotografie, heeft een nieuw boek: Focus op fotografie: Dronevideo’s maken, dat eind deze maand zal verschijnen. Het is hier, bij ComputerCreatief, het Boek van de maand mei. We zullen deze maand wat voorproefjes uit het boek publiceren en we gaan met Wiebe op stap om te kijken hoe het maken van een dronevideo precies in zijn werk gaat.

In het boek worden de mogelijkheden om te filmen met een drone stapsgewijs uiteengezet. Als eerste worden de onderdelen van een videodrone besproken. Daarna volgt de bespreking van een aantal populaire drones in verschillende prijsklassen. Na een korte introductie digitale video volgen adviezen voor het daadwerkelijk filmen vanuit de lucht. Er wordt afgesloten met enkele praktische adviezen en tips voor mensen die verder willen gaan, waarbij ook de regelgeving aan bod komt. Het boek wordt online aangevuld met inspirerende video’s van droneopnames uit de hele wereld.

Een gedachte over “Focus op fotografie: Dronevideo’s maken”

  1. Tijdens het lezen van het vorige boek van Wiebe werd ik nog enthousiaster na aankoop van mijn drone om deze ook echt in te zetten voor onderscheidende communicatrie. Lessen volgde ik om, tegenwoordig ook met licentie, deze manier van verbindende films maken ook commercieel in te kunnen zetten. Ik ben nu dan ook erg benieuwd wat dit nieuwe boek over filmen weer in petto heeft?

    Paul Kruijssen, Merk- & Identiteitbouwer
    P Projects Mensen maken het Merk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.