Justin Long: I’m a Huawei

Een beetje nieuws deze week was het eerste reclamefilmpje voor Huawei-mobieltje waarin acteur Justin Long samen met een Huawei-telefoon de hoofdrol speelt. Justin Long? Ja, die! De acteur die samen met John Hodgman de hilarische serie I’am a Mac speelde.

De tijden veranderen. De Surface PC’s van Microsoft zijn een groot succes, ze zijn mooi en Windows 10 is een prima besturingssysteem. Dat was wel even anders in de tijd van Windows Vista:

Maar nu, nu Microsoft marktaandeel van Apple begint af te snoepen, maakt Justin Long een reclamefilmpje voor Huawei. Apple heeft op dit moment nog het grootste aandeel in de mobiele telefoonmarkt, maar Huawei timmert flink aan de weg. Ook in Amerika. Dit is het eerste filmpje:

Kijk voor de aardigheid en nostalgie nog even naar een hele serie I’m a Mac-filmpjes. Those were the days my friend…


Goed om te zien dat het artikel je tot het einde toe heeft kunnen interesseren. De meeste artikelen op dit blog worden geschreven door de auteurs van uitgeverij Van Duuren MediaBen je geïnteresseerd in verdere verdieping of meer praktische toepassingen? Klik op onderstaande banner voor het meest actuele overzicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.