Ontdek Pinnacle Studio 19 Ultimate

Ontdek Pinnacle Studio 19 Ultimate

9789059408791Elke maand besteden we speciale aandacht een een nieuw boek uit het fonds van Van Duuren Media. Het boek van de maand november is Ontdek Pinnacle Studio 19 Ultimate van auteur Bert Venema. Op het blog zullen we wat voorproefjes uit het boek geven en er komt een interview met Bert over zijn boek, met tips over het beginnen met videomontage en alles wat er komt kijken om met Pinnacle Studio 19 Ultimate aan het werk te gaan.

Dat je met Pinnacle Studio heel mooie videoproducties en diapresentaties kunt maken is bij velen al een begrip. Maar de manier waarop je tot zo’n mooi resultaat komt is niet altijd een eenvoudige zaak. Vandaar dat Bert het boek Ontdek Pinnacle Studio 19 Ultimate over dit professionele videobewerkingprogramma heeft geschreven.
In dit uitgebreide boek gaat Bert in op alle mogelijkheden van het pakket, van het importeren en werken met mediabestanden, het monteren van de film, toepassen van effecten, overgangen, correcties aan geluid, filmtitels maken en nog veel meer.
Meer informatie over het boek vind je HIER.

Een gedachte over “Ontdek Pinnacle Studio 19 Ultimate”

 1. Beste mensen,

  Binnenkort wil ik een nieuwe desktop kopen.
  Op deze pc wil ik Pinnacle 20 installeren en ik wil er op een vloeiende manier mee kunnen werken.
  Het is voor mij helemaal nieuw, dat Pinnacle.

  Nu heb ik een aantal sites bekeken om te achterhalen wat nu de beste systeemeisen zijn. Mijn mond valt open bij de – volgens mij – erg onrealistische systeemeisen die op de officiële Pinnacle website staan.

  Kan en wil er a.u.b. iemand met de nodige ervaring mij voorlichting geven welk systeem zonder de ergernis van vastlopers, haperingen etc. het beste voor mij is.

  Met veel dank en vriendelijke groeten,
  Albert Boonstra.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.