Passport to Creativity: win een reis naar een prachtige plek op aarde…

Adobe geeft zes studenten wereldwijd de kans om af te reizen naar de meest indrukwekkende, beschermde plekken op aarde. Deze plekken zijn gekozen vanwege hun diverse ecosystemen en focus op conservatie. De studenten krijgen de gelegenheid om het natuurschoon vast te leggen met de creatieve gereedschappen van  Creative Cloud.

Met hulp van applicaties van Creative Cloud zullen de studenten de omgeving, geluiden en beleving van deze plekken vastleggen en mee terug naar huis nemen. Elke student gaat vervolgens aan de slag om het materiaal van hun reis te combineren met materiaal van een stadse omgeving. Het werk wordt vervolgens tentoongesteld middels een multimediainstallatie, waarmee de studenten hun indrukken van het landschap in een stadse omgeving kunnen weergeven.


De bestemmingen

De schoonste plek op aarde: Lord Howe Island, Australië

In het meest zuidelijke barrier reef van de wereld ligt een eiland dat geen afval, lucht- en zeevervuiling kent. Dit eiland wordt bewoond door een groot aantal zeldzame en inheemse dier- en plantensoorten.

De meest diverse plek op aarde: Greater Mara Ecosystem, Kenia

De graslanden en riverlets in het zuidwesten van Kenia zijn wereldwijd bekend om zijn beschermde populatie van wilde dieren, waaronder leeuwen, luipaarden, Afrikaanse olifanten, Afrikaanse buffels en zwarte neushoorns.

Het volgende beschermde gebied: Patagonië, Chili

Dit geografische wonderland is hard op weg om het volgende nationale park te worden van Chili. Deze status is van enorm belang bij het helpen bij de bescherming van de inheemse poema’s, lange hals guanaco’s, Huemul herten, Andes-condors en nog veel meer.

Hoe doe je mee?

Plaats je werk voor 29 februari op je Behance-portfolio met de hashtags #MadeThis en #PassportToCreativity. Het werk dat je plaatst moet laten zien wie je bent, hoe jouw creativiteit eruit ziet en hoe jouw perspectief op de wereld eruit ziet. Alles mag.

Kijk HIER voor voorbeelden en HIER voor de voorwaarden om mee te kunnen doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.