Podcast: Scott Kelby en Susanne Middelberg

Podcasts zijn handig, informatief en gewoon leuk om te beluisteren. Elke maand kun je een nieuwe podcast op het ComputerCreatief-blog beluisteren: Upgrade. Peter de Ruiter, schrijver van De Podcastprofessor, een boek over het maken van podcasts, stelt elke maand de podcast voor ComputerCreatief samen. Deze keer – in het kader van de Scott Kelby-maand – over Scott Kelby en vertelt Frank Doorhof waarom Kelby zo goed is. Daarnaast praat Peter met portretfotografe Susanne Middelberg over haar belangrijkste foto’s.
Wil je geen enkele aflevering van de Upgrade-podcasts missen?Abonneer je dan op Upgrade via je favoriete podcastapp: https://pod.link/upgradepodcast

Scott Kelby

Foto: ©Frank Doorhof.

Scott Kelby is een van de best verkopende schrijvers over fotografie en het bewerken van foto’s. Zijn kennis en ervaring brengt hij over in tal van boeken die verschijnen bij Van Duuren Media. In deze aflevering van Upgrade laat Peter de Ruiter licht schijnen op het foto-imperium dat Kelby heeft opgebouwd en spreekt hij Frank Doorhof, een Nederlandse fotograaf en schrijver die nauwe banden met Kelby onderhoudt.

Susanne Middelberg

In het tweede deel van deze podcast komt portretfotografe Susanne Middelberg aan het woord. Kwetsbaarheid is een van haar thema’s. Susanne vertelt waarom zij de vijf belangrijkste foto’s uit haar carrière heeft gemaakt en hoe ze die gemaakt heeft. De foto’s die in de podcast behandeld worden zie je hieronder (de foto’s zijn natuurlijk ©Susanne Middelberg). Klik op de foto’s om ze groter te zien!

 

Een gedachte over “Podcast: Scott Kelby en Susanne Middelberg”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.