Scott Kelby-maand

Scott Kelby-maand!

Scott Kelby-maandDeze maand geen boek van de maand maar een auteur van de maand: Scott Kelby. November: Scott Kelby-maand! Net als vorig jaar is november bij Computer Creatief Scott Kelby-maand. Hij schreef meer dan vijftig boeken, waarvan er bij Van Duuren Media inmiddels 7 verschenen zijn en het achtste boek is op komst. Twee maanden geleden verscheen Het Adobe Photoshop Lightroom Classic CC-boek voor digitale fotografen en eind deze maand ziet Scott Kelby, hoe doe je dat in Lightroom Classic? het licht. Van dat boek plaatsen we deze maand op dit blog elke week twee voorproefjes.
Scott Kelby, hoe doe je dat in in Lightroom Classic? heeft een speciale, gereduceerde voorintekenprijs. Als je het boek nu al bestelt, betaal je geen €34,99 maar €29,99! (Deze prijs geldt tot en met 15 december 2018.) Naast boeken over Lightroom schrijft Kelby ook over Photoshop. Het boek Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? heeft tot en met 15 december 2018 een speciale actieprijs. Je kunt het nu aanschaffen voor €24,95 in plaats van €29,95! Alle tips die we van Scott op dit blog publiceerden kun je HIER vinden.

4 gedachten over “Scott Kelby-maand”

  1. Ik heb het boek van Scott Kelby “Lightroom Classic” voor digitale fotografen in mijn bezit. Is het boek wat zo uitkomt “Hoe doe je dat in Lightroom Classic” een heel andere versie of is dit vrijwel het zelfde als dat wat ik bezit?

    1. Het wordt een heel ander soort boek. Bij ‘Scott Kelby, hoe doe je dat in Lightroom Classic’ behandelt hij telkens op één pagina een onderwerp. Deze maand plaatsen we wat van die ‘één-pagina-hoe-doe-je dats’, zodat je een indruk kunt krijgen van de opbouw van het boek. We hebben er zonet eentje opgezet.

  2. Ok, bedankt voor de info. Ik zal de voorbeelden bekijken die jullie gaan vermelden en dan beslissen of ik hem bestel.
    Eduard de Bree

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.