Update Photoshop CC 2015.5.1 lost printproblemen op

We schreven op 19 juli over het printprobleem met Photoshop CC 2015.5 en Lightroom 6.6 op de Macintosh. De kleuren van de prints waren modderig en kwamen er anders uit dan in de versies ervoor. Eind juli was er al een update voor Lightroom die dit probleem oploste. Nu is er een update die dat probleem en andere problemen bij Photoshop oplost.

De update is zowel voor Mac als voor Windows, omdat er naast de printproblemen op de Mac ook andere bugs zijn gefixed. Welke dat zijn kun je lezen op het blog van Jeff Tranberry, senior product manager bij Adobe. Hier kun je ook lezen hoe je kunt verifiëren of je inmiddels de juiste versie hebt geïnstalleerd.

Als je je afvraagt of je bij versie Photoshop CC 2015.1 ook de updates voor de ondersteuning van bijvoorbeeld de Fujifilm X-T2 erbij krijgt, omdat die ook in de update van Lightroom zat: die heb je al eerder gekregen. De ondersteuning van camera’s en dergelijke bevindt zich bij Photoshop in Adobe Camera Raw CC, een plug-in die los van Photoshop wordt geüpdatet. Die update was er al, gelijktijdig met de update van Lightroom CC 2015.6.1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.