Windows 10 toetscombinaties en Mac toetscombinaties

Als je gebruik maakt van toetscombinaties – ook wel toetsenbordafkortingen of sneltoetsen geheten – kun je je handen aan het toetsenbord houden en op die manier prettiger en sneller werken. Die toetscombinaties moet je dan natuurlijk wel kennen… Voor de trouwe Van Duuren Media-lezers verschijnen er binnenkort twee boeken met allerlei toetsencombinaties: één voor Windows en één voor de Mac.

Speciale aanbieding voor trouwe
Van Duuren Media-lezers

Speciaal voor alle trouwe fans en lezers van onze boeken heeft Van Duuren Media twee superhandige uitgaven gemaakt over toetscombinaties. Eén voor Windows en één voor Mac. Wil je sneller met je computer werken? Gebruik dan toetscombinaties! Dankzij toetscombinaties kun je vele handelingen overslaan bij het werken op je Mac of met Windows. Je hoeft geen tijd meer te verspillen aan het zoeken in menu’s, want je hebt alle functies direct binnen handbereik. Dit scheelt veel tijd!


Over Windows toetscombinaties: In dit handige boekje vind je toetscombinaties voor programma’s die standaard in Windows 10 zitten, zoals Edge, Verkenner, Mail en Kaarten. Inclusief toetscombinaties voor Word 2013 en 2016. Bekijk meer informatie.

Over Mac toetscombinaties: In het efficiënte boekje vind je toetscombinaties voor programma’s die standaard op iedere Mac zitten, zoals OS X, Mail, Safari en Foto’s. Lees meer hierover.


Mac toetscombinaties en Windows toetscombinaties worden speciaal aangeboden aan de trouwe lezers van de boeken van Van Duuren Media.
Je betaalt slechts €9,99 per boekje. Bestel je voor 23 maart dan betaal je geen verzendkosten! Het boekje wordt vanaf vrijdag 31 maart bij je bezorgd. Wees er snel bij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.