9 gedachten over “Beginnen met Google Foto’s”

 1. Inderdaad geweldige app, maar je kunt ook foto’s vanaf je pc downloaden naar google foto’s en zelfs filmpjes. Ik heb echter nog geen methode gevonden om de foto’s ofwel de albums te rubriceren cq op volgorde te zetten. Waar de foto’s blijven en wat de relatie is met Google Drive is me nog niet duidelijk

 2. @Sjef Claassen: Ja, vanuit de PC kun je je foto’s er ook prima op krijgen. Dat behandelen we in een van de volgende posts. De volgorde blijft op datum, voor de rest sorteert Google het op onderwerp. Dat kan allemaal nog beter. Over de relatie met de Google drive komen we ook nog te spreken.

  1. Heel irritant dat t sorteren op datum gaat en alleen omslachtig de volgorde te veranderen is. Dat gaat in de voorloper Picasa een stuk handiger

   1. Helemaal mee eens Picasa was een heel stuk gebruikersvriendelijker. sorteren op naamsvolgorde is nu niet meer mogelijk… jammer van Google….

 3. Ik heb al jaren Picasa, en nu Google foto’s maar ik vind het toch spijtig dat ik mijn foto’s niet meer kan zoeken op een plaats, Bv als ik Nieuwpoort, en een bepaald onderwerp die ik er aan gegeven heb vind Google fotos dat niet, waarom kan dat niet ook in Google foto’s ?

 4. Hallo,

  Ik heb enkele albums (whats app, gezin, etc.) in Google foto’s staan die ik denk ik ooit bij het installeren heb aangevinkt.
  Nu heb ik op mijn telefoon (S8) van afgelopen vakantie een album aangemaakt in Galerij, maar Google foto’s herkent deze niet automatisch als map en gooit alle foto’s tussen de ‘algemene’ foto’s na synchroniseren.
  Iemand enig idee hoe ik een toegevoegde map in Galerij in Google foto’s als album kan toevoegen?
  Bvd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.