Computer Creatief: óók een e-zine!

U kent uitgeverij Van Duuren Media natuurlijk van de boeken en dat willen wij nog heel lang zo houden en blijven doen. We merken aan de enthousiaste reacties op onze nieuwsbrieven dat er behoefte is aan het regelmatig ontvangen van relevante informatie. Wij hebben hier een informatiedriehoek voor bedacht: boek, blog en blad.

Onder de naam Computer Creatief zijn we een jaar geleden gestart met het opzetten van dit blog. Daar is onder dezelfde naam tevens een tijdschrift aan gekoppeld. Eerst in papieren vorm, maar in het digitale tijdperk is een e-zine in veel opzichten praktischer en meer gewenst. Het blog en het e-zine zijn gratis en speciaal voor u bedacht en gemaakt. Het e-zine voorziet naast boeiende artikelen in iets geheel unieks: in het e-zine zullen boeken die gerelateerd zijn aan de artikelen met een muisklik gedurende een maand digitaal te lezen zijn. Dit betekent dat u het boek digitaal kunt inzien en doorbladeren. Dit alles gebeurt via uw webbrowser. U hoeft hiervoor geen aparte software te installeren of wat dan ook. Gewoon klikken en lezen! Op deze manier willen wij u maximaal van dienst zijn om u de noodzakelijke verdieping te kunnen bieden.

e-zine-september-2016-computercreatiefU kunt het hele e-zine HIER – als pdf – downloaden. Uiteraard zijn de artikelen in het e-zine afzonderlijk af te drukken. De artikelen uit het e-zine zijn ook in het digitale archief van het blog bewaard zodat u er altijd nog een keer naar toe kunt gaan om ze te lezen. De artikelen uit het eerste e-zine vind u HIER. Wij maken het u graag gemakkelijk! We streven ernaar om het e-zine drie à vier keer per jaar digitaal te verspreiden. Het volgende nummer zal nog dit jaar verschijnen. Namens het hele team van de uitgeverij willen wij u hierbij bedanken voor alle enthousiaste reacties, telefoontjes en e-mails die ertoe geleid hebben dat wij deze stappen hebben ondernomen om u nog beter van dienst te zijn. Wij waarderen uw belangstelling naar onze boeken enorm en vertrouwen erop dat u het blog en het e-zine optimaal zult gaan gebruiken. Daar is het in ieder geval wel voor bedoeld! Wij zien u niet louter als koper van onze boeken, maar beschouwen u meer als fan en wij willen alles doen om dat zo te behouden.
Veel leesplezier!
Bob van Duuren – Uitgever

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.