Boeken voor in de vakantie

Leesvoer voor in de vakantie (met korting!)

boeken voor in de vakantieOp vakantie wil je natuurlijk ook wat te lezen hebben. Een boek dus. Misschien zelfs wel een leerzaam boek. :-). Misschien zelfs wel op het gebied van fotografie. Daar valt altijd wel wat over te leren. Van Duuren Media heeft tijdens augustus en september een 15-tal erg aardige boeken op het gebied van fotografie in de aanbieding. Boeken voor in de vakantie… En met korting! Je hebt er een couponcode bij nodig: CC25.

Handboeken

Neem bijvoorbeeld het Handboek Sportfotografie van Pim Ras en Pieter Dhaeze. Daar schreven we eerder over op dit blog. Lees HIER nog maar eens de bespreking van het boek. Het boek is niet alleen leerzaam, het bevat ook talloze prachtfoto’s van Pim Ras met de uitleg hoe hij de foto’s heeft geschoten. Of neem het Handboek Canon EOS, hét boek om te lezen als je fotografeert met een Canon EOS-camera. Fotografeer je met een Nikon-camera uit de D3000/D5000-serie? Lees dan het Handboek Nikon D3000/500-serie.

Verder is er bij de Handboeken Het Handboek Modelfotografie van Frank Doorhof, die je in het boek meeneemt achter de schermen van een succesvolle modelfotografieworkflow. Wat dacht je van het Handboek Digitale Video van Bert Venema, het standaardwerk op het gebied van video. Op dit blog hadden we een interview met auteur Bert Venema over dit boek. En wil je je meer weten over Photoshop of wil je je kennis over Photoshop bijspijkeren, koop dan Handboek Photoshop CC van André van Woerkom!

Macrofotografie? HDR-fotografie?

Misschien is er bij de andere boeken precies een onderwerp waar je je eens meer in zou willen verdiepen. Bijvoorbeeld in macrofotografie of in speciale fototechnieken zoals 360º panoramafotografie, Virtuele tours, Speciale filters, Light painting of HDR-fotografie. Heb je op dit blog al die blogposts gelezen waarin Eduard de Kam het onderwerp Kleur en Fotografie behandelt? Vond je die leuk en leerzaam? Dan zijn Van opname tot afdruk en Zwart-witfotografie van De Kam ook iets voor jou. En misschien is het eindelijk tijd om kennis van Kleurmanagement te krijgen zodat je foto’s er altijd uitzien zoals jij in gedachten had.

Heb ik nog een paar boeken vergeten? Ja: Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? En het boek Reisfotografie van Pieter Dhaeze en Marcel Scholing, het ultieme boek voor op reis. En ga je op reis met een drone om die eens lekker uit te laten, dan is de 2de editie van Dronefotografie een gezellige reisgenoot. Heb je nog niet besloten of je nog een extra lens of andere lens mee op vakantie moet nemen? Lees dan Objectieven van Dré de Man, die je alles over objectieven kan vertellen en wanneer en waarom je ze zou gebruiken.

Zei ik al dat deze boeken te koop waren met korting? Er zijn in totaal 15 boeken die je met korting kunt aanschaffen. Gebruik bij het betalen CC25 als couponcode en krijg als je gaat afrekenen 25% korting op elke titel. HIER kun je alle boeken vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.