Win schitterende prijzen met je mooiste macrofoto!

Doe mee met onze fotografiewedstrijd!

Doe mee met onze fotografiewedstrijd en stuur nu je mooiste, leukste of grappigste macrofoto in en maak kans op een van de vele mooie prijzen. Een deskundige jury, bestaande uit o.a. de fotografie-experts van Van Duuren Media, zal de beste foto’s uit de inzendingen selecteren. Doe mee en maak kans op:

  • De Canon EOS 200d inclusief 18-55 VR-lens t.w.v. € 670, beschikbaar gesteld door Canon
  • Een frame van xPozer, beschikbaar gesteld door EOSZine
  • Software van Magix
  • Of een van de vele andere prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsors

Ook voor kids!

Voor kinderen t/m 14 jaar is het thema Dieren. Stuur je leukste foto’s in, en maak kans op een leuke prijs, zoals een Sony HDR-AS200VR action cam, een mooi statief, of een van de vele andere prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsors.

Inzendingen dienen uiterlijk 15 november 2017 bij Van Duuren Media binnen te zijn. Meer informatie over de wedstrijd, de manier van inzenden en de prijzen vind je op de site van de digitale fotowedstrijd.

Handboek Macrofotografie

fotografiewedstrijdMeer weten over macrofotografie voordat je aan het werk gaat? In het Handboek Macrofotografie lees je alles over apparatuur die je er voor nodig hebt, over de technieken voor het maken van een goede macrofoto en over de nabewerking in software. Op dit blog publiceerden we een voorproefje uit het Handboek Macrofotografie over Focus stacking, het vergroten van de scherptediepte met behulp van meerdere opnamen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.